tiistai 10. tammikuuta 2017

SEBASTIAN TYNKKYSEN ELÄMÄ JA RIKOKSET

Perusnuorten entinen puheenjohtaja, Big Brotheristakin tunnettu Sebastian Tynkkynen astuu huomenna  keskiviikkona 11.1.2017 kello 9 leivättömän pöydän ääreen Oulun Oikeustalossa syytettynä kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Sebastianin väitetään kiihottaneen Facebook- kirjoituksillaan ihmisiä muslimeja vastaan.

Itse olen sitä mieltä, että syytteet kiihotuksesta kansanryhmää vastaan joka ainoa kerta, ei pelkästään Sebastian Tynkkysen tapauksessa, ovat poliittisesti motivoituja syytöksiä, joitten ainoa tarkoitus on pelotella ihmiset olemaan hiljaa ulkomaalaisiin ja vähemmistöihin liittyvistä kielteisistä puolista. Perusteeni on muun muassa se, että kiihotus suomalaisia kohtaan ei ole rangaistavaa.

Haluan omalta osaltani kantaa korteni kekoon Sebastian ja muitten poliittisista syistä syytteeseen joutuneitten tueksi ja valistan ihmisiä Sebastianin syytteeseen johtaneista kirjoituksista.

Rikoksiksi leimatut Facebook- postaukset ovat nämä:

- "Islam pitää kitkeä Suomesta. Ajatusmaailmaa ei ole mahdollista kieltää, eikä sellaista Suomen kaltaisessa sananvapausvaltiossa pitäisikään tehdä ikinä. Sen sijaan voimme pistää palautusautomaatin pyörimään täydellä teholla ja tyhjentää Suomen niistä ihmisistä, joilla ei ole syytä oleskella maassamme. Esimerkiksi Irakin, Afganistanin ja Somalian maalinjaukset ovat muuttuneet ja meidän on tehtävä kaikkemme, että saamme kyseisistä kunniakulttuurin maista tulevan väen takaisin omiensa pariin"

- "Kaikki tapaukset, joissa kansalaisuutta ei ole keritty saamaan, pitää katsoa läpi uudelleen ja palauttaa pikaisesti maihin, joista lähdettiin hakemaan Suomeen turvapaikkaa. Sillä ei ole väliä, onko täällä keritty olemaan kaksi vai neljä vuotta. Kaikki vaan nopeasti ulos."

Syyttäjän mukaan sekin on epäilyttävää, ehkä jopa rikollista, että Sebastian Tynkkynen kirjoitti olevan tarpeen tehdä liikut "massiivisten  siirtojen" avulla.

- "Kaikki muslimit eivät noudata profeettansa oppeja, eivät tietenkään. Mutta yhteiskuntarauhan onnistuvat viemään jo muutamat Muhammadin innoittamat vääräuskoisia kohtaan tehdyt iskut. Siksi asiaa ei tule vähätellä. Terrorismin pesiydyttyä Suomeen joudutaan muuttamaan turvallisuusjärjestelmiä ja siirtymään oikeasti valvontavaltioon."

- "Mitä vähemmän Suomessa on islamin lähettiläitä, sitä parempi. Mitä vähemmän meillä on muslimeja, sitä turvallisempaa. Nyt vain palautusautomaatti pyörimään täyttä häkää ja eroon samalla islamista, ennen kuin on liian myöhäistä."

- "50 vuoden päästä ihmettelette, miksi olette edes voineet miettiä sitä, voiko islamia arvostella voimakkaasti. Nauratte itsellenne. Siis vain siinä tapauksessa, että islamisaatio ei ole edennyt siihen pisteeseen, mistä tutkimuslaitos Pew nyt ennustaa: islam on tulevaisuudessa Euroopan suurin uskonto. Silloin islamistit nauravat räkäisesti meille sinisilmäisille typeryksille, jotka emme uskaltaneet taistella. Koska monikulturismin verukkeella puolustimme arvolähettiläitä, jotka kaivoivat meille kuoppaa. Ja kuopan kaivettuaan ampuivat meitä sinne."

- "Muslimit vaarantavat länsimaisen elämänmenon. Iskut eivät tule loppumaan. Jokaisella muslimilla on potentiaali lähteä seuraamaan Muhammadin esimerkkiä käytännössä, sillä islamilainen maailma ei tee pesäeroa profeettansa opetuksista ja esimerkistä, sillä Muhammadia pidetään tarkoituksella arvostelun yläpuolella."

- "Voisivatko muslimit kirota pedofiiliprofeettansa, joka antaa oikeutuksen meidän eurooppalaisten teurastamiselle, vain koska emme halua alistua Allahille, tuolle hirviölle."

Näitten kirjoitusten vuoksi Sebastian Tynkkynen on joutunut syytteeseen. Hän on myöntänyt kirjoittaneensa itse Facebook- sivulleen. Sebastian kieltää syyllistyneensä rikokseen.

Valtionsyyttäjä Jukka Rappe ja apulaisvaltakunnansyyttäjä Raija Toiviainen ovat määränneet kihlakunnansyyttäjä Juha Karikosken vaatimaan Sebastian Tynkkyselle sakkorangaistusta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sekä uskonrauhan rikkomisesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti