sunnuntai 29. tammikuuta 2017

MAGA-AIKAUSI

Presidentti Donald Trumpin MAGA-aikakausi alkaa jämäkästi. Eräittten terrorismista tunnettujen islamilaisten maitten kansalaisten pääsy Yhdysvaltoihin evätään turvallisuussyistä. Euroopan pöyristys on mitä melkoisin, mutta jos samoin olisi toimittu myös Vanhalla Mantereella, Nizzan, Pariisin, Berliinin, Lontoon, Madridin ynnä muitten paikkojen verilöylyt olisivat jääneet tekemättä. Donaldin asetus voi joittenkin mielestä olla väärä, mutta Barack Obaman ja Angela Merkelin politiikka ei toiminut; nyt on aika kokeilla jotain uutta.

Kiltteyden politiikka islamisteja kohtaan on tullut tiensä päähän. Se ei ole toiminut ja vähentänyt terroria. "Väkivalta lopettaa vittuilun" sanoo suomalainen sananlasku, ja se pätee myös islamistien ollessa kyseessä. Islamistit eivät vaikuta olevan samalla aaltopituudella länsimaalaisten kanssa. Jos heille on hyvä, he näyttävät ottavan sen heikkouden merkkinä ja käyvät Lännen kimppuun entistä innokkaammin. Lyhyesti sanottuna islamistiset ufot vastaavat hyvään pahalla; tosin he omasta mielestään ovat hyvien puolella. Jeesuksen oppi toisen posken kääntämisestä ei toimi niin pahojen ihmisten kuin islamistien kohdalla.

Raakaa mutta totta; jos ei hyvällä, niin sitten pahalla murskataan islamin väkivaltainen levitys. On selvää, ettei jalosta tarkoituksesta huolimatta ihmisten maahantulon rajoitus uskonnon perusteella ole hyvä asia, mutta tehdäkseen hyvää, on joskus tehtävä pahaa.

Odotan ja toivon Suomen ja muun Euroopan seuraavan Donald Trumpin esimerkkiä sodassa terroria vastaan. Suomi ei kuulu kaikille, eivätkä kaikki ole tänne tervetulleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti