perjantai 11. marraskuuta 2016

TURNERIN PÄIVÄKIRJAT

Perusnuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen on saanut syytteen kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Apulaisvaltakunnansyyttäjä Raija Toivainen sanoo Sebastianin solvanneen, panetelleen ja uhanneen islaminuskoisia ja loukkaamistarkoituksessa herjanneen ja häpäisseen muslimeille pyhiä asioita. Suomeksi tämä tarkoittaa, että Sebastian Facebookissa sanoi haluavansa islamin kitkettäväksi Suomesta ja piti islamia uhkana niille, jotka eivät ole muslimeja sekä länsimaisille arvoille.

Tapaus käsitellään aikanaan Oulun käräjäoikeudessa. Sebastian Tynkkynen on jo perustellut mielipiteittensä sanomista halulla puolustaa länsimaista arvomaailmaa ja kulttuuria.

Sebastian on mies, joka uskaltaa olla eri mieltä valtaapitävien agendan kanssa, ja on syytä epäillä, että syytteen taustalla piilevät viiden kuukauden päästä pidettävät kuntavaalit. Perussuomalaisia on samasta ajatusrikoksesta syytettynä muitakin ja syytteitä voi motivoida halu leimata perussuomalaiset rikollisiksi, joita äänestämällä joutuu itsekin leivättömän pöydän eteen.

Suomi, ja muu Eurooppa, on muuttumassa totalitääriseksi yhteiskunnaksi, jossa valtaapitävien -keitä he sitten ovatkin- kanssa eri mieltä olevia ei suvaita ja heidän suunsa tukitaan rikossyytteillä ja sakoilla, jopa vankeudella kuten jo tehdään Ruotsissa.

Syyte "kiihotus kansanryhmää vastaan" on tarkoitettu ainoastaan rajoittamaan kansalaisten mielipiteen ilmaisua ja sananvapautta. Sitä ei käytetä suojelemaan kantasuomalaisia tai kristittyjä muitten kiihotukselta heitä vastaan. Jo tämä tekee laista epäoikeudenmukaisen, sillä lain mukaan sellaiset lait, jotka kohdistuvat tahallaan tai tahattomasti vain yhteen kansanryhmään ovat syrjiviä.

Pahinta nykyisessä Systeemissä on se , että tämä on tiedetty etukäteen mutta sitä ei ole estetty. Juuri näin sorto alkoi William Luther Piercen salanimellä Anrew Macdonald vuonna 1978 kirjoittamassa romaanissa Turnerin päiväkirjat. Vapauksia, varsinkin sanavapautta kirjan tarinassa huomaamatta rajoitettiin demokratian ja tasa-arvon nimissä, ja lopulta sortovalta muuttui avoimeksi sodaksi vapautta vastaan.

Turnerin päiväkirjat on leimattu rasistiseksi ja jopa antisemitistiseksi, mutta kuten George Orwellin romaani Vuonna 1984 ja Aldous Huxleyn romaani Uljas uusi maailma, se kertoo tästä päivästä ja siitä mitä länsimaissa nyt tapahtuu. Moni onkin sarkastisesti todennut, että Vuonna 1984 tai Uljas uusi maailma ovat loistavia romaaneja, mutta niitä ei ollut tarkoitettu käsikirjoiksi maailman johtamiseen. Turnerin päiväkirjat kuuluu samaan kastiin näitten kahden kirjan kanssa. Joku on ne lukenut ja ottanut niistä oppia.

Maailman tulevaisuus ei näytä hyvältä. Meillä oli lyhyt vapauden aika perestroikan ja WTC-iskujen välissä, vajaat 15 vuotta mutta sen jälkeen ollaan menty suvaitsevaisuuden ja tasa-arvon suhteen alaspäin; vain oikea mielipide hyväksytään ja väärinajattelijoilla ei ole oikeutta sanoa mielipidettään.

Jussi Halla-aho, Terhi Kiemunki, Teuvo Hakkarainen, Ilja Janitskin,  Junes Lokka ja nyt Sebastian Tynkkynen; jo suomalainen lista väärinajattelijoista on pitkä ja pitenee entisestään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti