torstai 30. maaliskuuta 2017

KOHTAAMINEN VAALIKYLÄSSÄ

Blogissani julkaistu Kalevan vaalikirjoitukseni poiki samantien eriävän kommentin Kalevan Lukijalta- sivulle. Kaukovainiolainen nainen ihmetteli, missä on inhimillisyyteni mutta kiitteli minua suorasta puheesta, joka varoitti vahimgossakaan äänestämästä minua kuntavaaleissa.

Tänään kyseinen RJ tuli tapaamaan minua Rotuaarin vaalikylään. Halusi kai nähdä millainen ihmishirviö haluaa Suomessa laittomasti olevat ulkomaalaiset pois maasta. Tapaamisemme oli lyhyt, mutta melkoisen ystävällishenkinen. RJ sanoi ettei ollut vihassa kirjoittanut vastinettaan ja toivoi "suopeutta ja suvaitsevaisuutta" minunkin elämääni. Olimme yhtä mieltä että eri mieltä saa olla ja naisen jatkaessa matkaansa toivotimme toisillemme hyvää päivänjatkoa.

Eräät kopilla tapaammani ovat olleet puheissaan ärjympiä, ja osa tuntuu haluavan  vain olla eri mieltä, oli kyse mistä tahansa. On myönteistä että RJ ei edes yrittänyt kääntää mieltäni ja muuttamaan kantaani ulkomaalaisiin. Rotuaarilla ihmisten kanssa puhuessani käsitykseni siitä, että kuntavaalit 2017 joko voitetaan tai hävitään maahanmuutolla, ja varsinkin kannalaa paperittomien  turvapaikanhakijoitten maleskeluun on vain vahvistunut.

Lauantaina Aprillipäivänä 1.4. kello 14 on Valkean luona mielenosoitus paperittomia vastaan. Aion olla mukana, vaikka hieman epäilyttääkin Perussuomalaisiin vihamielisesti suhtautuvan Suomi Ensin- liikkeen Marco Dewitin osallisuus tapahtuman järjestelyissä, mutta maahanmuuttokritiikin asia on yhteinen yhteinen.

Olen huomennakin 31.3. Rotuaarilla Perussuomalaisten vaalikopilla. Piraattipuolue tarjosi eilen äänestäjille Negrita- rommia, mutta Perussuomalaiset tarjoavat vahvaa kahvia ja teetä ynnä pullaa sekä karkkia. Saa tulla juttusille. Minulla keltainen liivi, jonka selässä lukee Esa Paloniemi 260, Suomen Sisu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti