keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

HYLKIÖ NAZIMA RAZMYAR

Nazima Razmyar on Suomen medioitten mukaan hylkiö Suomen afgaaniyhteisössä osallistuttuaan Tanssii tähtien kanssa-kisaan. Kotiinsa tulleitten vihapuhesoittojen mukaan Nazima ja hänen isänsä, joka ei kieltänyt Nazimaa osallistumasta TTK-kisaan ovat "häpäisseet kaikki afgaanit". Nazima oli jopa harkinnut kilpailun keskeyttämistä Suomen afganistanilaisilta saamansa törkypalautteen vuoksi.

Vekkuleita nuo afgaanit;tanssiva tyttö ja isä joka salli tyttärensä tanssivan, häpäisevät kaikki afganistanilaiset mutta afgaanimies joka raiskasi ja poltti elävältä nuoren suomalaisen tytön, ei häpäise afgaaneja mitenkään. Muslimi"kulttuurissa" vääräuskoisen naisen raiskaaminen, ja jopa murhaaminen on Allahille otollinen teko ja osoitus miehuudesta, uskosta ja viriiliydestä.

Maanmiehiltään saamasta vihapuheesta huolimatta Nazima haluaa samaa sakkia lisääkin Suomeen. Mikä lienee Nazimalla mielessä; Suomen muuttaminen samanlaiseksi tunkioksi kuin Afganistan ehkä?

Tai sitten hänen suomalaisuutensa on vain pintaväriä. Frank Sinatraa mukaillen: matun saa pois Afganistanista mutta Afganistania ei saa pois matusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti