keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

LOPPURUTISTUS

Rotuaarin vaalikylä ja kuntavaalipäivä 9.4.2017 lähenee. Tänään vaalikylässä oli kevättä ilmassa; lämpöasteita ja aurinkoista. Sää ja vaalipäivän läheisyys näkyikin vilkkautena kylässä. Esitteitä ja puolueen tietopaketteja meni kuin kuumille kiville ja ehdokkaat, myös minä, kävimme eloisia keskusteluja äänestäjien kanssa.

Turvapaikanhakijoita kierrätettiin heti kymmenen aikaan aamupäivällä eri kopeilla, mutta oppaana ollut suomalainen kierrätti afgaanit kauas Perussuomalaisten kioskilta. Ilmeisesti kyseessä oli mokuteollisuuden työntekijöitten ohjaama turvapaikanhakijoitten, eli mahdollisten uusien äänestäjien opettaminen äänestämään oikein tulevaisuuden vaaleissa. Ulkomaalainen perussuomalainen, joita on reilusti, on mokuttajille kauhistus; he pärjäävät omillaan ja äänestävät väärin.

Huomenna torstaina 6.4. olen taas vaalikylässä koko päivän ja samoin lauantaina 8.4. ottamassa osaa viimeiseen rynnäkköön, mutta perjantain 7.4. olen Helsingradissa lastani tapaamassa.

Tervetuloa Rotuaarille. Lauantaina paikalla on myös ministeri Pirkko Mattila (ps) ja Oulun Perussuomalaiset tarjoavat 300 makkaraa paikalla olijoille, grillimaisterina toimii Seppo Paakkari.. Minuakin voi tulla jututtamaan. Minut tunnistaa keltaisesta liivistä, jonka selässä lukee ESA PALONIEMI 260 SUOMEN SISU.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti