tiistai 21. toukokuuta 2019

72 NEITSYTTÄ

Sää oli tänään kesäisen lämmin ja aurinkoinen ja päätin käydä moikkaamassa tuttuja hautausmaalla. Poispäin kävellessäni mietinkin sitten sukupuoli- ja uskonasioita.

Eräitten mukaan sukupuolia on melkeinpä rajaton määrä; ties vaikka jokainen ihminen olisi oma sukupuolensa ja sukupuolia olisi näin ollen noin kahdeksan miljardia. Perinteisesti kuitenkin uskotaan sukupuolia olevan kaksi; mies ja nainen.

On kuitenkin teoria, jonka mukaan sukupuolia olisi 72 kappaletta, ei enempää eikä vähempää. Tästä tulin ajatelleeksi islamin profeetta Muhammadia, joka koraanin mukaan on luvannut islamin puolesta kuolleille muslimeille juuri saman määrän neitsyitä eli 72 kappaletta.

Olisiko mahdollista, että profeetta Muhammad on luvannut islamin marttyyreille 72 neitsyttä eli miehen, naisen ja loput 70 neitsyttä olisivat 70 eri sukupuolta? Se tekisi 72 neitsyttä marttyyriä kohti.

Jos kyseessä ei ole sattuma, se merkitsee että profeetta Muhammad ja koraani jossain määrin ovat totta. Muhammad on saanut Jumalalta tai vastaavalta olennolta tietoa, jota ei muilla ole.

Toisaalta; numero 72 saattaa olla numerologisesti tai numeromaagisesti jollain tavalla merkityksellinen, kuten esimerkiksi luvut 7 ja 23. Tai sitten kyseessä on melkoinen sattuma.

2 kommenttia:

  1. 72 on merkityksellinen, koska se on jaollinen 2:n 3. potenssilla ja 3:n 2. potenssilla.

    VastaaPoista
  2. Hieno homma. Asia selvisi ja opin uutta. Kiitokset.

    VastaaPoista