torstai 16. elokuuta 2018

RUOTSIN AUTOINFERNO

Pitkään on Suomessa hoettu "voimme välttää muitten maitten tekemät virheet" maahanmuutossa ja kotoutuksessa, suvakistien kieltäytyessä vastaamasta kysymykseen "Mitä virheitä Ruotsi on tehnyt?".
Kuitenkin Suomi orjallisesti seuraa Ruotsin esimerkkiä vaikka lopputulos on Suomessakin uutisissa. Sisäministeri Kai Mykkäsen älytön ehdotus sosiaalipalvelujen lisäämisestä maahanmuuttajille ja lähiöpoliisien virkojen perustamisesta on Ruotsin esimerkin seuraamisen kammottava esimerkki.
Mitä Kai Mykkänen & Suomen hallitus luulee Ruotsin tehneen kun autopalot ja melkakointi levisivät 1990-luvulla? Ruotsi ei pyöritellyt peukaloita vaan lisäsi maahanmuuttajien sosiaalipalveluja sekä perusti lähiöihin lähipoliisijärjestelmän. Eli Ruotsi on parikymmentä vuotta tehnyt autopalojen ja mellakoinnin estämiseksi juuri sen, minkä Suomi aikoo tehdä nyt perässä.
Sosiaalipalvelujen lisääminen ja lähiöpoliisien perustaminen ei toiminut Ruotsissa eikä tule toimimaan Suomessa. Ruotsin ratkaisun tulokset ovat jo muutaman päivän olleet Suomenkin uutisissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti