perjantai 13. joulukuuta 2013

SUOMESTA ISLAMILAINEN REILUSSA SADASSA VUODESSA

Tohtorismiehet Matti Wiberg ja Tommi Meskanen ovat laskeneet Suomesta tulevan muslimienemmistöisen 161 vuodessa. Heidän mukaansa mikäli jokainen muslimiperhe hankkii kukin neljä lasta, Suomen 60.000 muslimia kasvavat viideksi miljoonaksi muslimiksi 2170-luvulla. Tämä siis sillä edellytyksellä, että Suomeen ei muuta ainuttakaan muslimia vaan islamilaisten väestönkasvu on kokonaan kotikutoista. Näinhän ei tule olemaan, muslimeja muuttanee Suomeen joka päivä. Siinä jo laskelmat heittävät häränpyllyä.

Lisäksi huomaisin ettei muslimien tarvitse olla enemmistö muuttakseen Suomea. Jo nyt on tapoja ja lakeja muokattu islamilaisten hyväksymään muotoon. Joku, olikohan Winston Churchill, on sanonut, "Jotta paha voittaisi, riittää että hyvät ovat hiljaa". Ymmärrän tämän niin, että jos Suomen muslimivähemmistö pitää meteliä ja suomalainen enemmistö on hiljaa eikä pidä oikeuksistaan kiinni, islamilainen vähemmistö on se, joka pitää Suomessa valtaa ja määrää mitä tehdään. Ajatelkaa suomenruotsalaisia; he eivät tingi mielipiteestään mutta suomalaiset tinkivät omastaan, ja niinpä ruotsinkieli pysyy pakollisena kielenä.

Muslimien etu lännessä on siitä kiinni, ettei kukaan sano heille EI, nyt riittää ja vaadi muslimeja sopeutumaan länteen, sen sijaan että länkkärit sopeutuvat ja mukautuvat maahanmuuttajien tapoihin.

Muslimeihin pätee sama sääntö kuin kokouksissa ja kaveripiireissä: se, joka pitää suurinta meteliä, sitä kuunnellaan ja totellaan. Ryhmän hiljaiset, joilla saattaa olla hyväkin idea, pitävät suunsa kiinni ja heidän hyvät ajatuksensa jäävät toteutumatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti