perjantai 10. tammikuuta 2020


KYMMENES RISTIRETKI

Syyskuun 11. vuonna 2001 islamistinen al-Qaida hyökkäsi New Yorkiin ja Washingtoniin kaappaamillaan lentokoneilla. Tämä merkitsi terrorismin vastaisen sodan alkua.

Sota terroria vastaan ei ole ensimmäinen kerta, jolloin kristitty Länsi taistelee islamismia vastaan. Tuhat vuotta sitten kristityt eurooppalaiset vapauttivat ja pitivät hallussaan Jerusalemia ja nykyisen Israelin aluetta lähes 200 vuoden ajan. 1096-1291 käydyt yhdeksän ristiretkeä päättyivät kristittyjen tappioon ja islamismin leviämiseen.

Nykyinen kristityn Lännen ja islamismin kamppailu on kymmenes ristiretki islamismin valloituspyrkimysten torjumiseksi ja se päättyy toisen täydelliseen tappioon ja toisen täydelliseen voittoon. Tasaveroinen yhteiselo kristittyjen ja islamistien kesken ei ole mahdollista. Tasaveroinen asema antaisi hävinneelle mahdollisuuden kerätä voimia  ja johtaisi vain uuteen kamppailuun.
Islamismi on ajettiin pois Espanjasta vuonna 1492 ja islamistien hyökkäykset Eurooppaan on torjuttu vuosina 732, 1529 ja 1683. Myös nyt käytävä kamppailu päättyy Lännen voittoon ennemmin tai myöhemmin Lännen teknisen etumatkan vuoksi.

Islamismi voidaan ja tulee pysäyttää Euroopan rajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti