lauantai 30. huhtikuuta 2016

PERUSSUOMALAINEN VAPPU 30.4.2016

Oulun Perussuomalaiset järjestivät tänään lauantaina Vapputapahtuman Pohjois-Pohjanmaan piiritoimistolla Oulun Heinäpäässä. Tilaisuutta suunniteltiin jo viikkoja sitten hyvissä ajoin ja valmistelut tehtiin oikeaan aikaan. Oulun Perussuomalaiset ry osti tulevaisuutta silmällä pitäen oman kaasugrillin ja se pääsi ensimmäistä kertaa tositoimiin tänään Vappupäivän aattona. Kahvit, maidot ja mehut ostettiin tarpeeksi ajoissa ja makkarat tilattiin lähikauppaan tien toiselle puolelle ja noudettiin edellispäivänä. Makkaroita tilattiin 100 kappaletta, mutta jäsenkirjeessä ja Oululehdessä olleen viestinnän ansiosta ne menivät hetkessä, mutta onneksi olimme varautuneet siihenkin. Kävin kaupassa hakemassa kahdestikin lisää ja makkaraa meni kaikkiaan parisensataa kappaletta kahdessa tunnissa.

Sääkin suosi meitä, oli lämmintä, aurinkoista eikä juurikaan tuullut. Grillimaisterikisassa muutamaan kertaan  osallistunut Seppo Paakkari toimi Heinäpään tapahtumassakin grillimestarina ja avajaispuheen piti paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Lare Inkala ja Eduskunnan terveiset toi kansanedustaja Ville Vähämäki ja Perusnuoria edusti Sebastian Tynkkynen. Vapputapahtuman toiminnasta huolehtivat Jari Pirinen, Helena Lämpsä, Vaili Jämsä-Uusitalo ja allekirjoittanut.

Perussuomalainen Vapputapahtuma oli menestys; makkaroita moni otti useamman mutta kävijöitä oli silti 100-150 henkeä. Enemmistö oli vanhempaa väkeä, mutta lapsiakin joukossa oli. Kuten arvata saattaa, suurin osa oli vakaumuksellisia perussuomalaisia vaikka kaikki eivät puolueen jäseniä vielä olleetkaan. Jäsenyydestä ja kuntavaaliehdokkudesta kiinnostuneita oli mukana useampikin ihminen.

Vapputapahtuma oli niin onnistunut, että mahdollisesti siitä tulee toistuva Vappuperinne. Sekin pistettiin merkille että hyvin suunniteltu ja valmisteltu on puoliksi tehty. Meidän tarvitsi vain noudattaa sovittua sabluunaa ja kaikki sujui kuin rasvattu. Kaiken lisäksi Oulun Heinäpäässä sijaitseva piiritoimisto on nyt oululaisille Perussuomalaisille ja puolueen kannattajille tuttu paikka, mikä näkynee aktiivien ja tapahtuminen osallistujien määrässä.

HYVÄÄ VAPPUA 2016 KAIKILLE!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti