keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

TUEN POHJOISSUOMALAISTA SEKÄ ISRAELIN VALTIOTA

Olen Esa Paloniemi ja pyrin perussuomalaisten listalla Arinan edustajistoon numerolla 52. Kirjoituksiani on ollut usein usein Oulun seudun lehdissä. Olen keski-ikäinen oululainen kristitty eläkeläinen ja pyrin eläkkeestäni huolimatta antamaan jotain takaisin yhteiskunnalle. Olen monesti Oulun seudulta lähtenyt ja aina palannut kotiin Ouluun. Haluan, että Oulu ja sen lähialueet pysyvät asuttuina ja palvelut asukkaitten ulottuvilla ilman autoa. Arinan edustajiston jäsenenä pystyisin vaikuttamaan Arinan toimintaan pohjoissuomalaisten eduksi.
Vaaliteemani ovat seuraavat:
- enemmän lähituotteita ja erilaisia palveluja kattavaan S-ketjun kauppaverkostoon myös Oulun keskustan ulkopuolella. Enemmän pikkukauppoja ja vähemmän jättimarketteja.
- Arinan työntekijöistä pidettävä huolta ja palkatonta työharjoittelua vältettävä.
- Arinan ei pidä osallistua eräitten suunnittelemaan israelilaisten tuotteitten boikottiin. Israelia ei pidä eristää ja boikotti sattuisi pahiten israelilaisten työllistämiin arabeihin ja lisäisi ilman työtä jäävien jäävien arabien juutalaisvastaisuutta.
Tuen myös perussuomalaisten listan yhteistä ajatusta tasa-arvoisesta bonusten jaosta. Kaikille sama prosentti ostosten määrästä riippumatta.

NUMERO 52- KRISTITYN VIHREÄ KORTTI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti