tiistai 11. helmikuuta 2014THE WALKING DEAD- 4. KAUSI

Eilen helmikuun 10. 2014 Walking Deadin 4. kausi jatkui jaksolla 9. Vaikutti lupaavalta, Rick Grimesin hahmo on saanut enemmän luonnetta eikä enää vaikuta yhtä sankarilliselta kuin sarjan alussa. Rick alkaa osoittaa inhimillistä heikkoutta ja on selviytyjien ryhmän johtajana tehnyt virheitä, joitten takia ryhmä on hajonnut ja turvapaikkana ollut vankila menetetty eläville kuolleille. Rickin poika Carl sen sijaan on kasvamassa isäänsä kovemmaksi ja ehkä häijymmäksi mieheksi. Carl on useassa jaksossa arvostellut isänsä ryhmän vihollisia kohtaan osoittamaa armoa. Mikäli sarja Walking Dead jatkuu tarpeeksi kauan, Carlista kasvanee joko sarjan sankari tai sitten pahis, 13- vuotiaassa Carlissa on potentiaalia kumpaankin mahdollisuuteen.

Norman Reedusin esittämä hahmo Daryl, ei ollut neljännen kauden jaksossa 9 mukana mutta näkemäni pätkän mukaan hän on selvinnyt vankilan valtauksesta hengissä. Tästä päästäänkin uuteen aiheeseen.

Chris Isaak teki vuonna 1989 laulun Wicked Game, josta tuli hitti suomalaistaustaisen David Lynchin soitettua sen elokuvassaan Wild at heart seuraavana vuonna. Kappaleesta tuli hitti suurelta osin mustavalkoisen videon ansiosta, jossa Chris Isaak lauloi Wicked Gamen hiekassa kiehnäävälle Helena Christensenille.  Vuonna 1968 syntynyt tanskalais-perulainen Helena valittiin Miss Tanskaksi 18- vuotiaana mistä alkoi hänen uransa mallina ja julkkiksena. Bikiniasuisen Helenan ansiosta Wicked Game- video päätyi useitten musiikkikanavien seksikkäimpien videoitten listalle. Kauniista ulkonäöstä muistetaan erityisesti huomiota herättävät silmät, joissa on paljon samaa kuin Iina Kuustosen silmissä.

Helena Christensen liittyy 2010-luvun zombi-sarjaan siten, että vuosina 1998-2003 hän seurusteli Daryliä esittävän Norman Reedusin kanssa. Parilla on myös poika, vuonna 1999 syntynyt Mingus Lucien Reedus.

Kuten monet julkisuuden henkilöt, Helena käyttää tunnettavuuttaan  hyväntekeväisyystyössä. Hän tukee monia eri rintasyöpää torjuvia järjestöjä eri maissa. Lisäksi Helena avustaa Tshernobylin ydinonnettomuuden vuoksi sairastuneita köyhiä lapsia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti