lauantai 1. joulukuuta 2018

MEDIASTA JA SEN VALHEISTA

Totta se on; Suomen perinnemedia valehtelee maahanmuutosta, maahanmuuttajista ja ajaa suomalaisvastaista propagandaa.
28.11.2018 media uutisoi Suomen olevan Euroopan rasistisin maa, koska Euroopan Unionin "Being Black In the EU" - tutkimuksen mukaan Suomessa mustat sanovat kokevansa eniten syrjintää. Tutkimuksessa oli kuitenkin mukana 12 Euroopan Unionin jäsenmaata, vaikka Unionissa on jäsenenä 28 maata.
16 jäsenmaata jätettiin siis tutkimuksen ulkopuolelle, eikä media kertonut miksi tai mitkä maat. Ulkopuolelle jätettyjä maita ei löydy edes Euroopan Unionin sivuilta ja tieto pitäisi kaivaa esiin lukemalla koko tutkimus. Tähän ei moni ryhdy ja juuri siksi tieto on haudattu ja syvälle salattu.
Oletettavasti tutkimuksen ulkopuolella ovat Baltian ja Itä-Euroopan nuivat maat, joista rasismia löytyisi länttä enemmän, mutta silloin Suomi vaikuttaisi median sekä suvakistien makuun liian suvaitsevaiselta. Suomea ei haluta kehua tai antaa Suomesta hyvää kuvaa.
Suvakismi on ismi ja taistelu rasismia vastaan alkaa ontua, jos rasismia ei löydykään.
Uutisointi tästä höpötutkimuksesta oli tarkoitushakuista, asenteellista ja suomalaisvastaista. Juuri tällaisten uutisten takia ns. perinteinen media on menettänyt luottamuksensa. Totuus löytyy Homma foorumilta sekä muista vaihtoehtomedioista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti