torstai 25. tammikuuta 2018

VÄYRYSTELYSALALIITTO

Paavo Väyrynen on pohjoissuomalainen ilmiö, jolta voi odottaa mitä tahansa, varsinkin odottamatonta. Pate, jota aikoinaan Pahkasika-lehdessä kutsuttiin nimellä "lapsikeisari Väyryhito" hänen silloisen nuoruutensa takia, on pyrkinyt Suomen presidentiksi kolme kertaa ja nyt vuonna 2018 on vuorossa neljäs kerta.

Jänkien nero ilmoitti pyrkivänsä presidentiksi heinäkuussa 2017, kaksi kuukautta ennen Perussuomalaisten Laura Huhtasaaren valintaa. Sekä Pate että Laura kalastelevat samoilla EU- ja maahanmuuttokriittisillä apajilla ja Paavo vienee osan äänistä Lauralta.

Laura Huhtasaaren valinta, tai edes hyvä menestys presidentinvaaleissa on Suomen hallituksen ja valtaapitävien suurin pelko. Laura muuttaisi politiikan suunnan ja hyvä menestys näkyy suoraan ensi vuoden eduskuntavaalien tuloksissa ja tuo Jussi Halla-aholle pääministerin salkun.

Väyryhiton kanssa Suomen valtaapitävät pärjäisivät; Pate on poliitikko ja tekee sellaista politiikkaa ja takinkääntöjä kuin uran vuoksi on tarpeen. Paavo Väyrynen ei ole uhka Suomessa valtaapitävällä hyväveliverkostolle, kuten Laura Huhtasaari.

Tästä syystä foliohattuni propelli pyöriin vinhasti. Vaikka Paavo ilmoitti presidenttiehdokkuudestaan ennen Lauraa, julkisuudelta piilossa on luultavasti tiedetty ketkä ovat mahdollisia ehdokkaita ja ehkä jopa kuka todennäköisesti valitaan, ja ehkä vallanpitäjät ennakoivat Lauran ehdokkuutta ottamalla yhteyttä Paavo Väyryseen ja sopimalla Paten lähtevän ehdokkaaksi viemään ääniä. Lauralta. Tällainen diili varmaan sopisi Paavolle, joka on ammattimainen konkaripoliitikko

En väitä että näin on, mutta politiikassa mitään ei tapahdu sattumalta ja se mikä on tänään uutisissa, on sovittu jo viikkoja etukäteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti