keskiviikko 6. syyskuuta 2017

TERRORISTIEN MURHAAMAT SUOMALAISET

Turussa 18.8.2017 muslimiterroristi murhasi kaksi suomalaista ja yritti murhata kahdeksan ihmistä, jotka selvisivät puukkohaavoilla mutta hengissä. Tätä sanotaan Suomen ensimmäiseksi terroriteoksi sataan vuoteen, Suomen itsenäisyysmiesten tekemien iskujen jälkeen.

Turun kaksi vainajaa eivät kuitenkaan ole ensimmäiset islamilaisten terroristien tappamat suomalaiset, eivätkä varmasti viimeiset. Vuosien mittaan muslimit ovat terrori-iskuissa surmanneet ulkomailla useita suomalaisia, mutta vainajia on tullut tipoittain yksi tai kaksi kerrallaan ja näitä kuolemia media ei muistele aina uusimman iskun jälkeen, kuten tapahtuu esimerkiksi kouluampumisten kohdalla tapahtuu.

Suomen tähänastiset menetykset Sodassa terroria vastaan:

- Kaksi suomalaista liikemiestä ammuttiin autoon Bagdadissa 22.3.2004. Liikemiehet olivat vuosi Irakin valtauksen jälkeen Bagdadissa suomalaisen liikevaltuuskunnan mukana tehdäkseen kauppaa uusien vallanpitäjien kanssa. Ammuttujen ollessa henkilöautossa matkalla Bagdadin sähkölaitokselle, heitä seurasi mustalla autolla kolme miestä, jotka tappoivat takapenkillä olleet suomalaiset konetuliaseilla. Suomalaisten kuljettaja selvisi hengissä.

- Suomalainen 29-vuotias rauhanturvaajaksi nimitetty sotilas surmattiin Maimanassa Afganistanissa IED-pommiksi muutetulla kauko-laukaistulla tykistökranaatilla 23.5.2007. Suomalainen oli jalkapartiossa toisen suomalaisen ja neljän norjalaisen kanssa 100 metrin päässä sotilaitten tukikohdasta. Iskussa kuoli myös afganistanilainen ohikulkija sekä haavoittui partion neljä norjalaista ja yksi siviili.

- Aybakin kaupungissa Afganistanissa surmattiin 15.2.2011 suomalainen sotilas tienvarsiräjähteellä. Kuollut suomalainen oli matkalla ampumaradalle kahden panssaroidun auton saattueessa, kun jälkimmäisen auton kohdalla räjähti. Iskussa ei kuollut muita ihmisiä.

- Kaksi Afganistanissa työskennellyttä suomalaista naista ammuttiin taksiin Heratin kaupungissa 24.7.2014. Murhatut naiset olivat kristityn järjestön Afganistanissa toimivia avustustyöntekijöitä.

- Turussa 18.8.2017 marokkolainen turvapaikanhakija puukotti kaksi suomalaista hengiltä ja haavoitti kahdeksaa muuta ihmistä. Poliisi haavoitti terroristia ampumalla haaroihin ja hän on nyt vangittuna. Terrori-iskusta on ollut pidätettynä ja vangittuna useita ulkomaalaisia, mutta puukottajaa lukuunottamatta heidät on vapautettu. Yksi iskuun liittyvä henkilö pakeni ulkomailla ennen kuin poliisi sai hänet kiinni.

Suomen tähänastinen saldo muslimiterrorille menetettyinä ihmishenkinä on siis kahdeksan, eikä kaksi kuten Suomen media yrittää antaa ymmärtää. Lisäksi tiedetään, että islamilaiset terroristit ovat haavoittaneet ja siepanneet suomalaisia suuren määrän. Tarkan luvun tietää vain Suomen hallitus, sillä kaikkia suomalaisia sotilaita vastaan tehtyjä iskuja sekä sieppaustapauksia ei ole kerrottu julkisuudessa. Tämän on Suomen hallitus ja media myöntänyt Kalevan pariskunnan sieppauksen yhteydessä vuonna 2012. On mahdollista, että tälläkin hetkellä on panttivankina useampia suomalaisia, kuin vain mediassa ollut toukokuussa 2017 Afganistanissa siepattu avustustyöntekijä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti